2 MANNINGTON.

To Whom It May Concern:

RE: SDS for Floor Covering
We are in receipt of your request for a Safety Data Sheet (SDS).

As defined by the Federal Hazard Communications Standard (29 CFR 1910-1200), floor covering is
considered an “article” and as such, a SDS is not required per 29 CFR 1910-1200(b)(6). Please note the
definition of an “article” includes that the manufactured item does not pose a physical hazard or health
risk to employees. In addition, floor covering is a consumer product and when used as intended, does
not pose a hazard to the end user. A copy of this letter in your files will provide documentation to
demonstrate compliance with the Hazard Communications Standard.

We trust that this fulfills your needs. If we can be of further assistance, please contact me.

Sincerely,

MANNINGTON MILLS, INC.

Kelly Parker
Technical Services Specialist
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